Kokoukset

Suomen Hyönteistieteellisen Seuran (SHS) kuukausikokoukset pidetään kuukauden kolmannen viikon perjantaina klo 18.00. Kokouspaikkana on Luonnontieteellinen museo, Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00014 Helsingin yliopisto. Katso sivun alaosasta tarkemmat ohjeet kuinka löytää kokouksiin. Kokouksia ei pidetä touko-elokuussa.

Kokoukset isännöidään vuorotellen Helsingin hyönteistieteellisen yhdistyksen (HHY) kanssa.
 

Kevään 2021 kokoukset

26.02

Vuosikokous. Vain puheenjohtajalle ilmoittautuneet voivat osallistua paikan päällä Luonnontieteellisellä museolla, tilaa rajoitetusti. Zoom-linkki etäkokoukseen lähetetty jäsenkirjeellä ja saatavilla sähköpostitse sihteeriltä osoitteesta jani.jarvi(a)gmail.com.

Kokousesitelmänä FM Anna Antinoja: Ötökkäakatemia - huippututkimus tutuksi.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat sekä SHS:n yhdistyminen Helsingin Hyönteistieteelliseen yhdistykseen ja yhdistymissopimus. Yhdistymissopimuksen mukaan HHY uudistaa sääntönsä ja muuttaa nimensä.

Näin löydät perille kokouspaikalle

Luonnontieteelliselle museolle tullaan pihan puolelta Pohjoiselta Rautatiekadulta ja sisäänkäynti on sivuovesta. Pääovesta ei pääse sisään museon aukioloaikojen ulkopuolella. Kokoukset pidetään museon 2. kerroksessa, pääsääntöisesti Työpajassa. Ovessa on kokouksen aikana tiedot, mihin numeroon soittaa, jos haluaa sisään.